Η αποστολή μας σε Zhuoan είναι να οδηγήσουμε τη βιομηχανία στην προστασία των ανθρώπων με την ικανοποίηση της εξελισσόμενης σφαιρικής απαίτησης για τη φλόγα - επίστρωμα καθυστερούντω, ώστε να μειωθεί ή να αποτραπεί η ζημία πυρκαγιάς! 

 

Αρχική Σελίδα

Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Σαφές Intumescent επίστρωμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σαφές Intumescent επίστρωμα για τις πωλήσεις
Χρησιμοποιήσαμε αυτό το προϊόν για να συναντήσουμε τον κώδικα πυρκαγιάς. Η τεχνική υποστήριξη ήταν άριστη, βοηθώντας μας για να καθορίσει το κατάλληλο ξηρό πάχος μύλων

—— WiseBob

Ένα φιλικό προς το περιβάλλον intumescent χρώμα για τον εσωτερικό χάλυβα, ξύλο. Γρήγορα στέλνοντας. Ευτυχές

—— πράσινο

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Υποδομή

  + Λαμβάνοντας υπόψη ο δύσκαμπτος ανταγωνισμός αγοράς, στοχεύουμε να παραγάγουμε μια infallible σειρά των προϊόντων. Για αυτό, έχουμε την οργάνωση μια γιγαντιαία υποδομή, η οποία είναι περαιτέρω διαιρεμένη και υποδιαιρεμένη στις ακόλουθες κατάλληλες μονάδες:

   

  • Μονάδα κατασκευής
  • Εργαστήριο ποιοτικής δοκιμής
  • Μονάδα συσκευασίας
  • Αποθήκη εμπορευμάτων
  • Σπίτι μεταφορών

   

  + Όλες αυτές οι μονάδες είναι πλήρως εξοπλισμένες με τις παγκόσμιας ποιότητας περίπλοκες μηχανές που λειτουργούνται χρησιμοποιώντας την πιό πρόσφατη ενσωματωμένη τεχνολογία και ελέγχονται από ένα αποδοτικό προσωπικό. Η μονάδα κατασκευής μας εγκαθίσταται με τις ακόλουθες μηχανές:

   

  • Μηχανές επαγωγής
  • Μηχανές διασποράς χρωμάτων
  • Μηχανές υγρής άλεσης χρωμάτων
  • Μηχανές διασποράς επιστρωμάτων
  • Μηχανές επιστρώματος

   

  + Όλες αυτές οι ιδιότητες μας βοηθούν στην παραγωγή μιας ποιοτικής σειράς των προϊόντων, που ικανοποιεί την προσδοκία των πελατών μας και μας βοηθούν στη νίκη πέρα από τις καρδιές των πολύτιμων πελατών μας.

   

   

   

   

  Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

  Βιομηχανίες μετάλλων

  + Προσφέρουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο της φλόγας μετάλλων - χρώματα καθυστερούντω και επιστρώματα σκονών για τις σφαιρικές βιομηχανίες όπως

   

   

   

  Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

  Ξύλινες βιομηχανίες

  + Προσφέρουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο των βιομηχανικών συστημάτων επιστρώματος για εξωτερικό και εσωτερικό joinery:

 • Ε & Α

  + Δημιουργική σκέψη, επένδυση, που επιδιώκει τις νέες τεχνολογίες για να αναπτύξει τα νέα προϊόντα, ανώτερη ποιότητα επίτευξης: με την παρακολουθημένη υποχρέωση, την πείρα και το έντονο μάτι της ομάδας Ε&Α μας, που λειτουργούν στενά με τους προμηθευτές μας, τα αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα και τους κύριους κατασκευαστές των συστημάτων εφαρμογής, η καινοτομία σε Zhuoan βρίσκεται σε εξέλιξη.

   

  + Κατορθώνουμε πάντα να βρούμε κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερα, το οποίο ικανοποιεί τις προσδοκίες πελατών ενώ όντας καλό στο περιβάλλον και τις ανθρώπινες υγείες. Υποστηρίζουμε τους πελάτες που προγραμματίζουν στην παραγωγή της μεγαλύτερης μέρους της καινοτόμου κλίσης τους, με να κρατήσουν ένα δάχτυλο στο σφυγμό αγοράς για τις νέες αναπτύξεις και ένα μάτι έξω για τα σημάδια που ανακοινώνουν μια νέα τάση.

   

  + Με μια δυναμική δομή, τις ομάδες των ιδιαίτερα καταρτισμένων φαρμακοποιών, τους αναλυτές και τους ερευνητές επιτρέψτε σε μας για να προσαρμοστείτε γρήγορα για να συναντήσει όλο τον τρόπο των διαφορετικών απαιτήσεων. Η καινοτόμος έμπνευση οδηγεί τις εφευρέσεις μας προς την επιτυχία.

   

  Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-28-85509614-9:00

Φαξ: 86-28-87022290

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)