Η αποστολή μας σε Zhuoan είναι να οδηγήσουμε τη βιομηχανία στην προστασία των ανθρώπων με την ικανοποίηση της εξελισσόμενης σφαιρικής απαίτησης για τη φλόγα - επίστρωμα καθυστερούντω, ώστε να μειωθεί ή να αποτραπεί η ζημία πυρκαγιάς! 

 

Αρχική Σελίδα

Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Σαφές Intumescent επίστρωμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σαφές Intumescent επίστρωμα για τις πωλήσεις
Χρησιμοποιήσαμε αυτό το προϊόν για να συναντήσουμε τον κώδικα πυρκαγιάς. Η τεχνική υποστήριξη ήταν άριστη, βοηθώντας μας για να καθορίσει το κατάλληλο ξηρό πάχος μύλων

—— WiseBob

Ένα φιλικό προς το περιβάλλον intumescent χρώμα για τον εσωτερικό χάλυβα, ξύλο. Γρήγορα στέλνοντας. Ευτυχές

—— πράσινο

Είμαι Online Chat Now

Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.
Παραλήπτης Αίθουσα εκθέσεων Έρευνα και ανάπτυξη κέντρο Εργοστάσιο Η ομάδα μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ZHUOAN
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-15,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Main products:: Flame retardant, Fire resistance coating
Certifications:: ISO9001,REACH, RoHS,MSDS
Patents:: Utility models of Electrically heated cold and hot cylinder, Utility models of a new Grinding Fire C

 

 

+ Ιδρυμένος το 2009, είμαστε κορυφαίος επαγγελματικός fire-retardant υλικός κατασκευαστής. Μέχρι τώρα, έχουμε μέσω της πιστοποίησης της Κίνας που οι εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, έγιναν κύριο μέλος στη χώρα σχεδίων και βιομηχανικά τυποποιημένοι, επίσης ζωτικής σημασίας συνεργάτης με το πανεπιστήμιο Fudan στην Ε&Α της πυρκαγιά-retartant γραμμής. Με περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και, κρατήστε τη συνεχή εισαγωγή Ε&Α για να σιγουρευτείτε τη σημαντικές επιστημονική έρευνα και τη σημαντική ανακάλυψη. Το όραμά μας πρόκειται να μειώσει ή να αποτρέψει τη ζημία πυρκαγιάς!


 

+ Τα επιχειρησιακά πεδία μας περιλαμβάνουν αλλά μην περιορισμένος στο fire-retardant, πυρίμαχο υγρό, αλεξίπυρα επιστρώματα, χρώμα καιρικού resisitance, μπορούμε να παρέχουμε τα serices λύσης, υλικού και εφαρμοσμένης μηχανικής. Ευρέως χρησιμοποιημένοι στο ξύλο, το επίστρωμα, τη δομή χάλυβα, το καλώδιο, το βαμβάκι και το λινό texitile, λαστιχένια, την ίνα, την αλεξίπυρη πόρτα, το σύνδεσμο, τον αφρό υλικό κ.λπ., όλοι φθάνουν στο επίπεδο Α1 και B1. Ειδικά, fire-retardant καθιερωμένη παγκόσμια αξιοπρόσεκτη θέση μακρομορίων κλουβιών Zhuoan® NP.


 

+ Συνεχίζουμε μας προς την τοπ-ταξινόμηση enterprenur, κάλυψη δικτύων πωλήσεων ολόκληρη η Κίνα, Νοτιοανατολική Ασία, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και βαθμιαία θα είμαστε ξέρουμε ευρέως συμμορφώνομαι με τη γρήγορη πρόοδό μας, τα κατάλληλα προϊόντα και τις ανώτερες υπηρεσίες μας. Έχουμε την έγκριση ISO9001 και όλες κινεζικές εθνικές οι δοκιμές και η πιστοποίηση, και SGS. Η προσιτότητα, UL και άλλες διεθνείς πιστοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.


 

+ Οι πιθανοί συνεργάτες μας περιλαμβάνουν αλλά μην περιορισμένος ως κατασκευαστής επιστρώματος, σχέδιο κτηρίου & κόμμα εφαρμοσμένης μηχανικής, ιστορική προστασία οικοδόμησης insititute, καλώδιο και texitile κατασκευαστής, και όμοιοι. Ειλικρινά ελπίστε για γενικές συνεργασίες σε αυτήν την γραμμή και χέρια μαζί προστατεύστε τους ανθρώπους και η ιδιοκτησία είναι χωρίς πυρκαγιά.


 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-28-85509614-9:00

Φαξ: 86-28-87022290

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)